Rezultati kuglačkih utakmica odigranih 21.-22.02.2015.

Kuglačice "Karlovca" pobijedile su na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" u trinaestom kolu Druge hrvatske kuglačke lige centar za žene ekipu "Gojla" iz Kutine sa 6:2 (3130:3003). Domaća ekipa nastupila je u sljedećem sastavu: Jasenka Štimac 538, Danijela Bočkaj + Martina Čoko 483, Nikolina Čoko 528, Marija Bočkaj 506, Lidija Kos 563 i Ivona Škalamera 512. Karlovčanke su na prvom mjestu prvenstvene ljestvice s dvadeset bodova, a u posljednjem četrnaestom kolu gostuju u nedjelju, 1. ožujka kod "Novske".

Odigrani su susreti sedamnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Igrači "Karlovca" nadigrali su u Rijeci momčad "Rijeke" sa 6:2. Kuglači "Mostanja" poraženi su na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" od ekipe "Crikvenice". Gosti su pobijedili sa 6:2.

Odigrani su susreti trinaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad/jug za žene. Kuglačice karlovačke "Mantinele" poražene su na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" od ekipe "Kupe". Igračice iz Ozlja pobijedile su s 5:3. Kuglačice "Mantinele" poražene su u Rijeci u zaostalom susretu dvanaestog kola od ekipe "Rijeke". Domaće igračice pobijedile su sa 7:1.                                                                      

Proteklog vikenda odigrani su susreti sedamnaestog kola Treće hrvatske kuglačke lige zapad za muške skupina Karlovac – Gorski kotar. Karlovačka "Mantinela" pobijedila je na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Kamačnika" iz Vrbovskog s 5:3. "Stara hiža" pobijedila je u Vrbovskom ekipu "Željezničara" iz Moravica sa 6:2. Karlovački "Željezničar" nadigrao je na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Korane" iz Slunja sa 6:2.