Najava sportskih događaja vikend 07. - 08.03.2015.

07.03.2015. - Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani u 22. kolu Premijer rukometne lige momčad "Đakova". Utakmica počinje u 18 sati. Karlovčani su na osmom mjestu prvenstvene ljestvice s devetnaest bodova.

07.03.2015. -Nogometaši "Karlovca 1919" dočekuju u subotu na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u sedamnaestom kolu Međužupanijske nogometne lige Središte s momčad "Banovca" iz Glina. Susret počinje u 15 sati. Drugi predstavnik Karlovačke županije u ovom rangu natjecanja "Ogulin" dočekuje u subotu od 15 sati momčad "Lekenika". Karlovčani su na petom mjestu prvenstvene ljestvice s 26 bodova, a "Ogulin" je deseti sa osamnaest bodova.

08.03.2015. -Odbojkaši "Karlovca" gostuju u nedjelju u Rijeci u desetom kolu Prve A hrvatske odbojkaške lige druge skupine kod ekipe "Rijeke". Utakmica počinje u 18 sati. Karlovčani su na četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice druge skupine s pet bodova. 

08.03.2015. -Odbojkašice "Karlovca" gostuju u nedjelju u Osijeku u trinaestom kolu Prve B hrvatske odbojkaške lige skupine sjever kod ekipe "Osijeka". Utakmica počinje u 18 sati. Karlovčanke su na petom mjestu prvenstvene ljestvice sa osamnaest bodova.

 07. - 08.03.2015. -Susreti devetnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške na rasporedu su u subotu. Klubovi iz Karlovačke županije svoje susrete igraju od 17 sati. Igrači "Karlovca" gostuju kod momčadi "Plitvica". Kuglači "Mostanja" dočekuju na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Goranina" iz Delnica.

U subotu i nedjelju igraju se susreti trinaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad/jug za žene. Ozaljska "Kupa" gostuje u nedjelju od 13 sati kod ekipe "Plitvica". Kuglačice karlovačke "Mantinele" dočekuju u nedjelju od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Donata" iz Zadra.

Ovaj vikend igraju se susreti devetnaestog kola Treće hrvatske kuglačke lige zapad za muške skupina Karlovac – Gorski kotar. Karlovačka "Mantinela" dočekuje u subotu od 10 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Duge Rese". Igrači "Stare hiže" dočekuju u subotu od 13 sati i 30 minuta na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Korane" iz Slunja. Ozaljska "Kupa" gostuje u subotu od 17 sati u Delnicama kod "Mladosti". Kuglači karlovačkog "Željezničara" dočekuju u nedjelju od 10 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Goranke 2" iz Ravne Gore.