Najava sportskih događaja vikend 28.-29.03.2015.

28.03.2015. - Ženski rukometni klub "Karlovac Švarča" dočekuje u subotu u Sportskoj dvorani u osamnaestom kolu Treće hrvatske rukometne lige središte ekipu "Samobora 2". Susret počinje u 14 sati. Karlovačke rukometašice na osmom su mjestu prvenstvene ljestvice sa osam bodova.

29.03.2015. - Odbojkašice "Karlovca" dočekuju u nedjelju u Sportskoj dvorani u šesnaestom kolu Prve B hrvatske odbojkaške lige skupine sjever ekipu "Olimpika" iz Zagreba. Utakmica počinje u 18 sati i 30 minuta. Karlovčanke su na petom mjestu prvenstvene ljestvice s devetnaest bodova. 

29.03.2015. - Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u nedjelju od 16 sati i 30 minuta u dvadesetom kolu Međužupanijske nogometne lige Središte kod momčadi "Radoboja". Susret počinje u 16 sati i 30 minuta. Drugi predstavnik Karlovačke županije u ovom rangu natjecanja "Ogulin" dočekuje u subotu od 16 sati i 30 minuta momčad "Gradića". Karlovčani su na petom mjestu prvenstvene ljestvice s 33 boda, a "Ogulin" je deseti s 21 bodom.

29.03.2015. -Utakmice sedamnaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije igraju se u nedjelju od 16 sati. Sastaju se: "Duga Resa 1929" - "Zrinski Ozalj", "Vatrogasac" - "Dobra" Sveti Petar, "Croatia 78" - "Slunj", "Draganić" - "Petrova gora" i "Korana" - "Ilovac". U vodstvu je "Zrinski Ozalj" s 39 bodova, a drugi je "Ilovac" s 35 bodova. Susretima dvanaestog kola u nedjelju počinje proljetni dio prvenstva Druge županijske nogometne lige. U skupini jug od 16 sati sastaju se: "Oštarije" - "Mrežnica", "Cetingrad" - "Plaški", "Mladost" Zagorje Ogulinsko - "Dobra" Novigrad i "VOŠK" - "Josipdol". U skupini sjever sastaju se: "Vrlovka" - "Mladost" Rečica, "Kupa" - "Krnjak - Barilović" i "Frankopan" - "Šišljavić", a "Vojnić 95" je slobodan.

28.-29.3.2015. - Susreti posljednjeg 22. kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške na rasporedu su u subotu.  Kuglači "Mostanja" dočekuju na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" u karlovačkom derbiju ekipu "Karlovca".

U subotu i nedjelju igraju se susreti posljednjeg osamnaestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad/jug za žene. Ozaljska "Kupa" gostuje u derbiju kola u subotu od 14 sati i 30 minuta kod ekipe "Rijeke". Karlovačka "Mantinela" dočekuje u nedjelju od 14 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Plitvica". 

Ovaj vikend igraju se susreti posljednjeg 22. kola Treće hrvatske kuglačke lige zapad za muške skupina Karlovac – Gorski kotar. Slunjska "Korana" dočekuje u subotu od 15 sati na kuglani u Slunju momčad karlovačke "Mantinele". Ozaljska "Kupa" dočekuje u subotu od 17 sati na kuglani u Ozlju ekipu "Željezničara" iz Moravica. Igrači "Duge Rese" dočekuju u nedjelju od 10 sati na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu karlovačkog "Željezničara". "Stara hiža" gostuje u nedjelju od 10 sati u Vrbovskom kod momčadi "Policajca".