Najava sportskih događaja vikend 05.-06.09.2015.

05.-06.09.2015. - Završnica Interlige u baseballu bit će održana u subotu i nedjelju na igralištu u Grabriku. U subotu se igraju polufinalni susreti. Od 11 sati sastaju se "Nada" Split - "Apollo" Bratislava, a od 16 sati "Olimpija 83" - "Obuda" Budimpešta. U nedjelju od 10 sati na rasporedu je susret za treće mjesto, a od 15 sati za prvo mjesto.  

                                                                       X X X

05.09.2015. - Rukometaši "Karlovca" dočekuju u subotu u Sportskoj dvorani na Rakovcu u prvom kolu Premijer rukometne lige momčad "Zameta" iz Rijeke. Utakmica počinje u 19 sati.

                                                                       X X X

05.09.2015. - Nogometaši "Karlovca 1919" gostuju u subotu od 17 sati u trećem kolu Međužupanijske nogometne lige Središte u Odranskom Obrežu kod momčadi "Dinama". Drugi predstavnik Karlovačke županije u ovom rangu natjecanja "Ogulin" dočekuje u isto vrijeme na svom stadionu "Ponikve" iz Zagreba. "Karlovac 1919" na drugom je mjestu prvenstvene ljestvice sa šest bodova, a "Ogulin" je deseti s tri boda.  

                                                                       X X X

06.09.2015. - Utakmice drugog kola županijskih nogometnih liga Nogometnog saveza Karlovačke županije igraju se u nedjelju od 17 sati. U drugom kolu Prve županijske lige sastaju se: "Croatia 78" - "Vatrogasac", "Draganić" - "Mladost" Rečica, "Dobra" Sveti Petar - "Zrinski Ozalj", "Slunj" - "Duga Resa 1929" i "Korana" - "Ilovac". U skupini sjever Druge županijske lige sastaju se: "Petrova gora" - "Frankopan", "Šišljavić" - "Vrlovka" i "Krnjak Barilović" - "Vojnić 95", a slobodna je "Kupa". U skupini jug u drugom kolu na rasporedu su sljedeće utakmice: "Vošk" - "Josipdol", "Cetingrad" - "Oštarije" i "Mrežnica" - "Dobra" Novigrad, a slobodna je "Mladost" iz Zagorja Ogulinskog.

                                                                       X X X

05.09.2015. - Natjecanje u Trećoj hrvatskoj kuglačkoj ligi zapad za muške skupina Karlovac – Gorski kotar počinje već u subotu, 5. rujna. Liga ima čak trinaest klubova i zato natjecanje počinje nešto ranije. U ovom rangu natjecanja Karlovačku županiju predstavljaju  "Mostanje" i "Mantinela" iz Karlovca, "Duga Resa" i "Stara hiža" iz Duge Rese, "Korana" iz Slunja i "Kupa" iz Ozlja. U prvom kolu sastaju se u subotu od 10 sati "Mantinela" - "Gomirje", u subotu od 17 sati "Kamačnik" Vrbovsko - "Stara hiža" i "Korana" - "Mostanje", a u nedjelju od 10 sati "Duga Resa" - "Mladost" Delnice. U prvom kolu slobodna je "Kupa" iz Ozlja.