Rezultati odigranih utakmica vikend 17.-18.10.2015.

17.10.2015. - Košarkaši "Šanac Karlovca" pobijedili su u Labinu u drugom kolu A 2 košarkaške lige zapad momčad "Rudara" s 95:39. Karlovčani su bili puno bolji i zasluženo su izborili uvjerljivu pobjedu nad skromnom domaćom momčadi. Momčad trenera Branka Bašovića nije bila kompletna, jer nisu igrali Češković i Novosel. Karlovački košarkaši ostvarili su u prva dva kola dvije pobjede.

                                                                       

17.10.2015. - Odbojkaši "Karlovca" poraženi su u Rijeci u drugom kolu Prve A nacionalne odbojkaške lige skupina dva od momčadi "Rijeke". Domaćin je pobijedio s 3:0, po setovima 25:19 25:17 25:7. Riječki odbojkaši bili su bolji u sva tri seta i zasluženo su pobijedili. U karlovačkoj momčadi Dino Jakšić ozlijedio se početkom trećeg seta. Odbojkaši "Karlovca" dočekuju u trećem kolu u Sportskoj dvorani na Rakovcu momčad "Splita".

17.10.2015. - Kuglačice "Karlovca" pobijedile su na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" u četvrtom kolu Druge hrvatske kuglačke lige centar za žene "Moslavinu" iz Kutine sa 6:2. Najbolja u domaćoj ekipi bila je mlada Ida Biškup s 547 oborenih čunjeva. Karlovačke kuglačice ostvarile su u četiri susreta tri pobjede i jedan poraz.

Odigrani su svi susreti četvrtog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Kuglači "Karlovca" pobijedili su na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" momčad "Istre" iz Poreča sa 7:1. Karlovački "Željezničar" poražen je u gostima kod ekipe "Plitvica" Domaćin je pobijedio sa 7:1. 

18.10.2015. - Taekwondo klub "Karlovac" sudjelovao je u Zagrebu na međunarodnom natjecanju ''Pantera Open 2015''. Nastupio je 341 natjecatelj iz 37 klubova iz četiri države. Karlovački klub nastupio je u ženskoj konkurenciji. Limačice su ekipno bile prve, a ukupno su u sveukupnom poretku ženskih ekipa Karlovčanke su osvojile drugo mjesto. Kod limačica prve su bile Lara Tuškan, Dora Naglić i Dalija Bunčić, a treća Chiara Čumorić. Kod mlađih kadetkinja Magdalena Ljubić bila je treća, a kod kadetkinja Tena Naglić osvojila je prvo mjesto, a Nika Marčac treće.

18.10.2015. - Karlovački šahovski klub pobijedio je u Dugom Selu u osmom kolu Četvrte A hrvatske šahovske lige centar momčad "Dugog Sela" s 3,5:2,5. Pobjede su izborili Đorđe Brkić, Velimir Conjar i Denis Jusufi, remizirao je Miroslav Drvodelić, a poraženi su Matija Žibrat i Dragutin Gojmerac. Karlovčani su na šestom mjestu prvenstvene ljestvice s devet bodova. Karlovački šahisti dočekuju u nedjelju od 10 sati u svojim prostorijama u devetom kolu "Prigorje Markuševec" iz Zagreba.

                                                                    

18.10.2015. - Karate klub "Karlovac 1969" sudjelovao je na vrlo jakom međunarodnom turniru u Daruvaru. Nastupilo je 400 natjecatelja iz četiri države. Karlovčani su ostvarili solidan rezultat, ako se u obzir uzme jaka konkurencija, a da su oni svi redom neiskusni, naime većini je ovo bio tek treći turnir. Srebrnu medalju osvojio je Tin Moškun u kategoriji učenika iznad 44 kg, a to mu je bilo treće finale na tri turnira. Brončana odličja osvojili su Gabrijel Palajsa kod mlađih kadeta do 57 kg, Luka Steković kod mlađih kadeta do 41 kg, Paola Bitunjac kod učenica do 44 kg i Niko Pavlić kod učenika do 42 kg. Ovaj puta do medalja nisu došli Dino Pereško, Lora Magdić, Matija Pereško i Luka Basar.

                                                             

18.10.2015. - Kickboxing klub "Tigar" sudjelovao je u Slunju na međunarodnom turniru "Slunj Open". Nastupilo je 250 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. Članovi karlovačkog kluba osvojili su 7 zlatnih, 11 srebrnih i 3 brončane medalje. Zlatne medalje osvojili su David Furdek u kick lightu kod starijih kadeta do 42 kg, Ivan Furdek u kick lightu kod juniora do 57 kg, Jan Katalinić u point fightingu kod dječaka početnika do 28 kg, Lucas Radović u point fightingu kod mlađih kadeta do 32 kg, Lukas Jurašić u point fightingu kod starijih kadeta do 57 kg, Lukas Jurašić u light contactu kod starijih kadeta do 52 kg i Mile Kirin u point fightingu kod mlađih kadeta početnika iznad 47 kg. Karlovački klub sveukupno je osvojio drugo mjesto, a Lukas Jurašić proglašen je najboljim starijim kadetom. Članovi "Tigra" nastupit će 31. listopada na međunarodnom turniru u Kutini.

18.10.2015. - Odigrani su susreti šestog kola Treće hrvatske kuglačke lige zapad za muške skupine Karlovac – Gorski kotar. Momčad "Stare hiže" nadigrala je na kuglani Doma oružanih snaga "Zrinski" momčad "Mantinele" s 5,5:2,5.