Najava sportskih događaja vikend 07.-08.11.2015.

07.11.2015. - Odbojkaši "Karlovca" igraju  u Sportskoj dvorani na Rakovcu u petom kolu Prve A nacionalne odbojkaške lige skupina dva s momčadi "Zadra". Utakmica počinje u 13 sati i 30 minuta.

07.11.2015. - Ženski rukometni klub "Karlovac Švarča" dočekuje  u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedmom kolu Treće hrvatske rukometne lige Središte ekipu "Siska". Utakmica počinje u 18 sati.

08.11.2015. - Košarkaški klub "Šanac Karlovac" dočekuje u nedjelju u Sportskoj dvorani na Rakovcu u petom kolu A 2 košarkaške lige zapad momčad "Istrauni" iz Pule. Susret počinje u 17 sati.

07.11.2015. - Nogometaši "Karlovca 1919" dočekujuod 13 sati i 30 minuta na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u trinaestom kolu Međužupanijske nogometne lige Središte momčad "Mladosti" iz Petrinje.

07.-08.11.2015. -Kuglačice "Karlovca" dočekuju u subotu na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" u šestom kolu Druge hrvatske kuglačke lige centar za žene ekipu "Elektre" iz Zagreba. Susret počinje u 13 sati i 30 minuta.

Susreti šestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške igraju se u subotu. Klubovi iz Karlovačke županije igraju svoje susrete od 17 sati. Kuglači "Karlovca" gostuju kod momčadi "Crikvenice". Karlovački "Željezničar" dočekuje na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Goranina" iz Delnica. Ogulinski "Klek" dočekuje na kuglani u Ogulinu momčad "Velebita 2" iz Otočca.

U županijskom derbiju Druge hrvatske kuglačke lige zapad-jug za žene u nedjelju se u Ogulinu sastaju "Ogulin" i karlovačka "Mantinela". Susret počinje u 13 sati i 30 minuta.

U Trećoj hrvatskoj kuglačkoj ligi zapad za muške skupine Karlovac – Gorski kotar igraju se u subotu susreti osmog kola. Kuglači "Mostanja 1949" gostuju u subotu od 17 sati u Delnicama kod "Mladosti". Karlovačka "Mantinela" gostuje u isto vrijeme u Vrbovskom kod "Kamačnika". Ozaljska "Kupa" dočekuje u subotu od 17 sati na kuglani "Azelija" ekipu "Gomirja". Igrači "Korane" iz Slunja gostuju u subotu od 17 sati u Ravnoj Gori kod "Goranke 2". Kuglači "Duge Rese"dočekuju u nedjelju od 10 sati na kuglani Doma oružanih snaga "Zrinski" momčad "Policajca" iz Vrbovskog. Igrači "Stare hiže" dočekuju u nedjelju od 14 sati na kuglani Doma oružanih snaga "Zrinski" momčad "Željezničara" iz Moravica.

08.11.2015. - Utakmice dvanaestog kola u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Nogometnog saveza Karlovačke županije, te jedanaestog kola u drugoligaškom rangu, igraju se od 14 sati. U dvanaestom kolu Prve županijske nogometne lige sastaju se: "Croatia 78" - "Ilovac","Korana" - "Duga Resa 1929", "Slunj" - "Zrinski Ozalj", "Dobra" Sveti Petar - "Mladost" Rečica i "Draganić" - "Vatrogasac". Na prvom mjestu je "Zrinski Ozalj" s 28 bodova, a druga je "Duga Resa 1929" s 26 bodova. Na rasporedu su susreti jedanaestog kola u obje skupine Druge županijske nogometne lige. U skupini sjever sastaju se: "Kupa" - "Šišljavić", "Frankopan" - "Krnjak Barilović" i "Vrlovka" - "Vojnić 95", a slobodna je "Petrova gora". Prva je "Vrlovka" s 21 bodom, a druga je "Petrova gora" s osamnaest bodova. U skupini jug sastaju se: "Mladost" Zagorje Ogulinsko - "Cetingrad", "Josipdol" - "Mrežnica" i "Oštarije" - "Dobra" Novigrad. Slobodan je "VOŠK". Prva je "Mrežnica" sa osamnaest bodova, a druga "Dobra" iz Novigrada s trinaest bodova.