Rezultati utakmica odigranih vikend: 07.-08.11.2015.

07.11.2015. - Odbojkaši "Karlovca" pobijedili su u Sportskoj dvorani na Rakovcu u petom kolu Prve A nacionalne odbojkaške lige skupina dva momčad "Zadra" s 3:1, po setovima 25:23 20:25 25:18 25:10. Velika borba vodila se u prvom setu, gosti su vodili 20:13, a Karlovčani su uspjeli napraviti preokret. Gostima je pripao drugi set, a u trećem i četvrtom puno bolji bili su domaći odbojkaši. Karlovčani su na drugom mjestu prvenstvene ljestvice sa jedanaest bodova, a u šestom kolu su slobodni.

07.11.2015. - Ženski rukometni klub "Karlovac Švarča" poražen je u Sportskoj dvorani na Rakovcu u sedmom kolu Treće hrvatske rukometne lige Središte od ekipe "Siska". Gošće su pobijedile s 27:19. Iskusna ekipa iz Siska dobila je prvo poluvrijeme sa 14:6, a Karlovčanke su pružile jači otpor u drugom dijelu susreta. Karlovčanke su ostvarile u šest prvenstvenih susreta dvije pobjede i četiri poraza, a u osmom kolu gostuju u Petrinji kod ekipe "Petrinije".

 

07.11.2015. - Nogometaši "Karlovca 1919" pobijedili su na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u trinaestom kolu Međužupanijske nogometne lige Središte momčad "Mladosti" iz Petrinje s 2:1. Karlovčani su konačno nakon pet poraza ostvarili pobjedu. 

 

07.11.2015. - Kuglačice "Karlovca" pobijedile su jučer na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" u šestom kolu Druge hrvatske kuglačke lige centar za žene ekipu "Elektre" iz Zagreba sa 7:1. U domaćoj ekipi na jbolja je bila Ivona Škalamera s 564 oborena čunja. Karlovčanke su na prvom mjestu prvenstvene ljestvice s deset bodova, a u sedmom kolu gostuju u petak od 18 sati u Sisku kod ekipe "Jedinstva".    

07.11.2015. - Na rasporedu su bili susreti šestog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad za muške. Klubovi iz Karlovačke županije ostvarili su dvije pobjede, a jedan susret je odgođen. Kuglači "Karlovca" pobijedili su u Crikvenici momčad "Crikvenice" sa 6:2. Karlovački "Željezničar" nadigrao je na kuglani Doma Oružanih snaga "Zrinski" ekipu "Goranina" iz Delnica sa 6:2. Ogulinski "Klek" trebao je igrati na kuglani u Ogulinu s momčadi "Velebita 2" iz Otočca, ali je susret odgođen.                                                       

08.11.2015. - Prva ekipa Kickboxing kluba "Tigar" nastupila je u Zagorju ob Savi na 32. po redu međunarodnom turniru "Slovenia Open". Sudjelovalo je 550 natjecatelja iz deset zemalja. Karlovčani su bili vrlo uspješni. Zlatne medalje osvojili su Lucija Cicvara kod seniorki do 55 kg u kick lightu i Lukas Jurašić kod kadeta u point fightingu do 52 kg. Srebrne medalje osvojili su Lucija Cicvara kod seniorki do 55 kg u point fightingu i light contactu, te Mateo Mokole u kategoriji seniora do 84 kg u kick lightu. Brončanu medalju izborio je Lucas Radović u point fightingu do 32 kg. Nastupili su još i Mihael Pavlaković i Karlo Katalinić, ali su izgubili u kvalifikacijskim borbama, te su ostali bez medalja.

08.11.2015. - Košarkaši "Šanac Karlovca" pobijedili su u Sportskoj dvorani u petom kolu A 2 košarkaške lige zapad momčad "Istrauni" iz Pule sa 107:34. Bila je to četvrta prvenstvena pobjeda karlovačkih košarkaša. Skromni gosti nisu uspjeli pružiti jači otpor. Trener Branko Bašović dao je priliku svim igračima. Karlovački košarkaši ostvarili su u pet kola četiri pobjede i jedan poraz. Karlovčani gostuju u subotu, 15. studenog u Rijeci u šestom kolu kod momčadi "Zameta".                                                       

08.11.2015. - Karlovački šahovski klub poražen je u Zagrebu u desetom kolu Četvrte A hrvatske šahovske lige centar od Šahovskog kluba "Stjepan Bosak - URIHO". Domaćin je pobijedio s 5:1. Remizirali su Đorđe Brkić i Izidor Drvar, a poraženi su Miroslav Drvodelić, Denis Jusufi, Dragutin Gojmerac i Božidar Marković. Karlovčani su na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice s devet bodova. Karlovački šahisti dočekuju u nedjelju, 15. studenog od 10 sati u svojim prostorijama u posljednjem jedanaestom kolu momčad "Odre" iz Zagreba.  

                                                                       

08.11.2015. - Kuglačice "Ogulina" pobijedile su jučer na kuglani u Ogulinu u županijskom derbiju četvrtog kola Druge hrvatske kuglačke lige zapad-jug  ekipu karlovačke "Mantinele" s 5:3.

                                                                  

08.11.2015. - U Trećoj hrvatskoj kuglačkoj ligi zapad za muške skupine Karlovac – Gorski kotar odigrani su proteklog vikenda susreti osmog kola. Kuglači "Mostanja 1949" pobijedili su u Delnicama momčad "Mladosti" sa 6:2. Karlovačka "Mantinela" nadigrala je u Vrbovskom ekipu "Kamačnika" sa 6:2. Ozaljska "Kupa" bila je boljana kuglani "Azelija" od "Gomirja" sa 7:1. Igrači "Korane" iz Slunja nadigrali su u Ravnoj Gori ekipu "Goranke 2" sa 7:1. Igrači "Stare hiže" pobijedili su na kuglani Doma oružanih snaga "Zrinski" momčad "Željezničara" iz Moravica s 5:3. Kuglači "Duge Rese" trebali su igrati u nedjelju na kuglani Doma oružanih snaga "Zrinski" s momčadi "Policajca" iz Vrbovskog, ali je susret odgođen.

08.11.2015. - Odigrane su utakmice utakmice dvanaestog kola u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi Nogometnog saveza Karlovačke županije, te jedanaestog kola u drugoligaškom rangu. U dvanaestom kolu Prve županijske nogometne lige postignuti su sljedeći rezultati: "Croatia 78" - "Ilovac" 1:1,"Korana" - "Duga Resa 1929" 0:1, "Slunj" - "Zrinski Ozalj" 0:4, "Dobra" Sveti Petar - "Mladost" Rečica 1:3 i "Draganić" - "Vatrogasac" 0:0. Na prvom mjestu je "Zrinski Ozalj" s 31 bodom, druga je "Duga Resa 1929" s 29 bodova, a treća je "Mladost" iz Rečice s 18 bodova. Na rasporedu su bili susreti jedanaestog kola u obje skupine Druge županijske nogometne lige, a to je bilo posljednje jesensko kolo. U skupini sjever rezultati su bili sljedeći: "Kupa" - "Šišljavić" 5:2, "Frankopan" - "Krnjak Barilović" 1:2 i "Vrlovka" - "Vojnić 95" 3:0, a slobodna je bila "Petrova gora". Prva je "Vrlovka" s 24 boda, a druga je "Petrova gora" s osamnaest bodova. U skupini jug postignuti su sljedeći rezultati: "Josipdol" - "Mrežnica" 2:2 i "Oštarije" - "Dobra" Novigrad 1:1, a odgođena je utakmica"Mladost" Zagorje Ogulinsko - "Cetingrad". Slobodan je bio "VOŠK". Prva je "Mrežnica" s devetnaest bodova, a druga "Dobra" iz Novigrada sa četrnaest bodova.