Rezultati odigranih utakmica vikend 01.-02.04.2017.

01.04.2017. - Rukometaši "Karlovca" pobijedili su u Sportskoj dvorani na Rakovcu u osamnaestom kolu Prve hrvatske rukometne lige jug momčad "Kozale" iz Rijeke s 30:23. Najbolji u karlovačkoj momčadi bili su Andrej Obranović i Mateo Crnković s po šest postignutih pogodaka i vratar Denis Karić s trinaest obrana. Karlovčani su na prvom mjestu prvenstvene ljestvice s 26 bodova. Karlovački rukometaši gostuju u devetnaestom kolu kod momčadi "Solina". 

01.04.2017. -Nogometaši "Karlovca 1919" poraženi su  u Kurilovcu u dvadesetom kolu Međužupanijske nogometne lige središte od vodeće momčadi "Udarnika". Domaćin je pobijedio s 5:0. Karlovačka momčad na četvrtom je mjestu prvenstvene ljestvice s 32 boda. Karlovčani dočekuju u subotu, 8. travnja od 16 sati i 30 minuta na Stadionu "Branko Čavlović Čavlek" u 21. kolu momčad "Zeline".

01.04.2017. -Ženski rukometni klub "Karlovac Švarča" pobijedio je u Velikoj Gorici u devetnaestom kolu Treće hrvatske rukometne lige središte za žene ekipu "Gorice" s 35:30. Karlovčanke su na petom mjestu prvenstvene ljestvice s 21 bodom, a u dvadesetom kolu dočekuju ekipu "Ivanića 2".

01.04.2017. -Odbojkašice "Karlovca" pobijedile su u Sportskoj dvorani na Rakovcu u devetnaestom kolu Prve B nacionalne odbojkaške lige grupa centar ekipu "Mladosti 2" iz Zagreba s 3:1. Karlovčanke su na prvom mjestu prvenstvene ljestvice s 39 bodova.

02.04.2017. - Košarkaški klub "Šanac Karlovac" pobijedio je u Vukovaru u petom kolu kvalifikacija za ulazak u A-1 ligu momčad "Borova" s 93:57. "Šanac Karlovac" dočekuje u šestom kolu Kvalifikacijske lige momčad "Podravca" iz Virja.                                                                     

02.04.2017. -Odigrane su utakmice sedamnaestog kola Prve županijske nogometne lige Nogometnog saveza Karlovačke županije. Postignuti su sljedeći rezultati: "Vrlovka" - "Ilovac" 0:0, "Mladost" Rečica - "Duga Resa 1929" 0:3, "Ogulin" - "Croatia 78" 3:1, "Draganić" - "Slunj" 1:2 i "Zrinski Ozalj" - "Korana" 0:2. Prvi je "Slunj" sa 45 bodova, drugi "Ilovac" s 37, a treća "Korana" s 36 bodova. Odigrane su utakmice dvanaestog kola u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi. U skupini jug postignuti su sljedeći rezultati: "Mrežnica" - "Cetingrad" 5:3 i "Josipdol" - "Dobra" Sveti Petar 0:0. Slobodna je bila momčad "Oštarija". U vodstvu je "Josipdol" s 21 bodom, druga je "Dobra" s 18 bodova. U skupini sjever rezultati su bili sljedeći: "Vatrogasac" - "Frankopan" 8:1, "Šišljavić" - "Vojnić 95" 0:1, "Petrova gora" - "Dobra" Novigrad 0:0 i "Kupa" - "Krnjak – Barilović" 5.2. Prvi je "Vatrogasac" s 30 bodova, a drugi "Vojnić 95" s 28 bodova.                                                                     

02.04.2017. -Članovi Atletskog kluba "Ka-tim" iz Karlovca ostvarili su zapažene rezultate u Koprivnici na pojedinačnom i ekipnom prvenstvu Hrvatske atletske lige sjever u krosu. U momčadskoj konkurenciji limači "Ka-tima" u sastavu Ivan Raguž, Ivano Muža i Noa Majetić bili su treći u utrci na 600 metara. Noa Majetić osvojio je drugo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji, Ivano Muža bio je šesnaesti, a Ivan Raguž sedamnaesti. Lovro Kasunić bio je sedmi u utrci starijih kadeta na 1.000 metara.                                                                       

02.04.2017. -Veslački klub "Korana" sudjelovao je u Puli na regati Kupa "Miljenko Finderle". Nova karlovačka posada u dvojcu na pariće za seniore u sastavu Dominik Šutalo i Mislav Cindrić, osvojila je četvrto mjesto u A finalu, što je za prvi nastup vrlo dobar rezultat. U A finalu seniorskih skifova Juraj Rudar osvojio je treće mjesto, a Davor Stojković bio je peti. Četvrto mjesto u A finalu skifova za juniore A osvojio je Josip Grgurić. U B finalima nastupila su tri karlovačka veslača. U konkurenciji juniora A Vedran Stojaković je bio treći, a u konkurenciji juniora B Mario Konjevoda bio je treći, a Patrik Vrabac šesti.                                                                      

02.04.2017. -Karlovački šahovski klub pobijedio je u Zagrebu u trećem kolu Pete hrvatske šahovske lige centar momčad "Mladosti 2" s 3,5:2,5. Pobjede su izborili Matija Žibrat, Denis Jusufi i Željko Bedić, a remizirao je Velimir Conjar. Nakon trećeg kola Karlovački šahovski klub je na prvom mjestu prvenstvene ljestvice sa šest bodova.

02.04.2017. -Članovi Inline hokej kluba "Karlovac" odigrali su proteklog vikenda utakmice državnog prvenstva na terenu Sportskog centra "Kuna" i to u konkurenciji seniora i kadeta. Kod kadeta momčad "Siska" nadigrala je Karlovčane sa 14:1. U drugoj utakmici karlovački kadeti pobijedili su momčad "Sraka" iz Samobora s 11:2. I seniori su trebali igrati dvije utakmice, ali su prvu utakmicu protiv "Sraka" iz Samobora dobili bez igre 5:0. Hokejaši "Karlovca" nadigrali su momčad "Siska" s 11:5.

 

02.04.2017. -Članovi Kickboxing kluba "Tigar" sudjelovali su u Milanu, u Italiji, na velikom međunarodnom turniru u disciplini point fighting. Nastupilo je oko 450 natjecatelja iz osamnaest država. Karlovački klub osvojio je dvije zlatne, jednu srebrnu i jednu brončanu medalju. Zlatne medalje osvojili su Lukas Jurašić u kategoriji do 63 kg i Dominik Perošić u kategoriji iznad 63 kg. Perošić je osvojio i srebrnu medalju u kategoriji do 63 kg u kojoj je izgubio u finalu upravo od Lukasa Jurašića. U juniorskoj kategoriji Lara Despot osvojila je brončanu medalju do 60 kg. Kickboxing kluba "Tigar" sudjelovat će od 7. do 10 travnja u Antalyi, u Turskoj, na izuzetno jakom turniru, nakojem će nastupiti oko dvije tisuće natjecatelja iz petnaest država. Klub će predstavljati Lucija Cicvara i Matko Živčić.