Javni poziv za podnošenje pisanih programa za izradu i realizaciju Plana sredstava za sufinanciranje programa javnih potreba u sportu za 2022. godinu

Upravni odbor KŠZ je na svojoj 29. sjednici održanoj dana 14. prosinca 2021. godine donio odluku o raspisivanju Javnog poziva za podnošenje pisanih programa za izradu i realizaciju Plana sredstava za sufinanciranje programa javnih potreba u sportu za 2022. godinu.

JAVNI POZIV OTVOREN JE OD 27.12.2021. - 27.01.2022. GODINE.

Prijava na javni poziv za sufinanciranje potreba u sportu za 2022. godinu bit će isključivo elektroničkim putem u SOM NATJEČAJ aplikaciji u skladu s novima Pravilnikom o uvjetima i kriterijima za raspodjelu financijskih sredstava sportskim udrugama (www.ksz.hr).

Sve udruge, članice KŠZ-a, prijavljuju se putem SOM NATJEČAJ aplikacije:

LINK ZA REGISTRACIJU - https://som-natjecaj.eu/authentication/register

Sve pojedinosti imate u Uputama za prijavitelje koji su sastavni dio poziva i nalaze se u prilogu.

Kratke upute:

Udruge I skupine prijavljuju se na Natječaj za I skupinu sportova - Osnove ekipne sportske udruge (OK Karlovac, HRK Karlovac, NK Karlovac 1919, KK Šanac, BK Olimpija),  Ekipne sportske udruge nositelji kvalitete (RK Š.R. Karlovac, RK Dubovac Gaza, ŽKK Karlovac, NK Ilovac, ŽNK 4 rijeke) i Individualne sportske udruge nositelji kvalitete (AK Karlovac, GK Sokol, TKD Karlovac, KK Karlovac 1969, TKD Banija Pandas, SK Karlovac, KBK Tigar, VK Korana, MK Karlovac, TKD Prana, TK Karlovac, SK Policajac).

Udruge II skupine - programski fond - klubovi se prijavljuju na Natječaj II skupine ovisno o programu (natjecateljski ili ne natjecateljski) koji će izvršavati u 2022. godini. Klubovi koji se natječu popunjavaju natjecateljski dio a ne natjecateljski prijavljuju program ili projekt koji će provoditi u određenom vremenskom periodu u 2022. godini.

Udruge osoba s invaliditetom prijavljuju se na Natječaj II skupine sportova također u natjecateljski ili ne natjecateljski program.

Za sve zainteresirane KŠZ će u periodu od 03.01 - 07.01.2022. godine organizirati edukaciju za aplikaciju SOM NATJEČAJ kako bi vas uputili u upotrebu i pomogli pri prijavi. O terminu održavanja edukacije bit ćete pravovremeno obavješteni.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na mob. 0994085717 Marijeta Ćelić  ili 0916460023 Marina Capan.