Radionice za program Erasmus + Sport 2022.

Ministarstvo turizma i sporta u suradnji sa Karlovačkom športskom zajednicom organizira besplatnu jednodnevnu radionicu osmišljavanja i razrade projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaj Europske komisije za program Erasmus + Sport. Poziv je objavljen na stranicama Europske komisije, a više detalja možete pronaći na stranicama Europske komisije.

Stručna radionica za osmišljavanje i razradu projektnih ideja za potencijalne prijavitelje na natječaje za program Erasmus+ Sport 2022. održat će se u Aquatici – Slatkovodni akvarij Karlovac 15. veljače 2022. godine od 9:00 do 16:00 sati.

Radionice su namijenjene isključivo za dionike u sustavu sporta.

Radionice će omogućiti sudionicima stjecanje primjenjivih znanja za prijavu vlastitih projekata. U prvom dijelu radionice sudionici će dobiti sve važne informacije o samom pozivu i prihvatljivim aktivnostima, prijavi na portal Europske komisije te potrebnoj dokumentaciji. U drugom dijelu radionice održat će se praktične vježbe iz izrade projektnog prijedloga, stoga sudionici trebaju, ako imaju mogućnost, ponijeti sa sobom prijenosno računalo.

Sudjelovanje na radionici ograničeno je na maksimalno 25 sudionika. Predstavnici zainteresiranih sportskih udruga se mogu prijaviti isključivo putem on-line prijave u kojoj moraju navesti ispred koje ustanove dolaze. Prijave će se zatvoriti nakon popunjenih 25 mjesta.

Prijava za pohađanje stručne radionice prema nalazi se na sljedećem linku:

Karlovac: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdDJJkDB9Em_-kI5YTKedpc0FvrmnjBXT0EadUdj9cX29xeHQ/viewform?usp=sf_link

Hitova: 506