Javni poziv - neraspoređena sredstva

Upravni odbor KŠZ je na svojoj 37. sjednici održanoj dana 17. ožujka 2022. godine donio odluku o raspisivanju Javnog poziva za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata sportskih udruga za neraspoređena sredstva iz Programa javnih potreba u sportu Grada Karlovca za 2022. godinu.

JAVNI POZIV OTVOREN JE OD 24.3.2022. – 31.12.2022. GODINE

Prijava na Javni poziv za dodjelu financijskih potpora za sufinanciranje programa/projekata sportskih udruga za neraspoređena sredstva bit će isključivo elektroničkim putem u SOM NATJEČAJ aplikaciji u skladu s novima Pravilnikom o uvjetima i kriterijima za raspodjelu financijskih sredstava sportskim udrugama (www.ksz.hr).

Sve udruge, članice KŠZ-a, prijavljuju se putem SOM NATJEČAJ aplikacije sa istim pristupnim podacima koje ste koristilo kod prijave na JP:

LINK ZA REGISTRACIJU -https://som-natjecaj.eu/authentication/login

Sve pojedinosti imate u Tekstu Javnog poziva koji su sastavni dio poziva i nalaze se u prilogu.

Kratke upute:

Predmet Javnog poziva je dodjela jednokratne financijske potpore za 2022. prema Programu javnih potreba u sportu Grada Karlovca za 2022. godinu za:

 - Programe javnih potreba koje provode udruge i koji su u pojedinim područjima propisani posebnim zakonima, a za koje nije objavljen javni poziv;

- Obilježavanje značajnih datuma i važnih obljetnica, organiziranje susreta, natjecanja, priredbi, drugih manifestacija i slično, nabava opreme za rad udruge za koja već nisu odobrena sredstva u 2022. godini ili se nisu mogla predvidjeti,  - pozicija plana – pričuva;

- Prelazak u viši rang natjecanja tijekom tekuće godine;

- Povećanje broja djece u sustavu natjecanja tijekom godine za koje se prema Pravilima nacionalnih saveza mora osigurani stručni rad i uvjeti;

- Neplanirani događaji, nepogode, imovinsko-pravne situacije koje utječu na trenažne procese.

Raspored sredstava po ovom Pozivu odnosi se na neraspoređena sredstva po korisnicima. Javni poziv je otvoren do iskorištenja sredstava za 2022. najkasnije do 31.12.2022. godine.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na mob. 0994085717 Marijeta Ćelić  ili 0916460023 Marina Capan.

Hitova: 332