Košarkaški klub "Šanac Karlovac" protiv "Rovinja"

Košarkaški klub "Šanac Karlovac" igraj unaprijed u četvrtak u Sportskoj dvorani utakmicu jedanaestog kola A-2 košarkaške lige zapad s momčadi "Rovinja". Susret počinje u 16 sati. Karlovčani su na petom mjestu prvenstvene ljestvice sa četrnaest bodova.

Redovna godišnja skupština Nogometnog kluba "Ilovac"

Redovna godišnja skupština Nogometnog kluba "Ilovac" bit će održana danas od 19 sati u Sportskoj dvorani. Na skupu će biti podnesena izvješća o radu kluba u 2014. godini, te će statut kluba biti usklađen s novim Zakonom o udrugama, koji je stupio na snagu 1. listopada ove godine.

Članovi Taekwondo kluba "Prana" iz Karlovca osvojili su pet medalja

Članovi Taekwondo kluba "Prana" iz Karlovca osvojili su pet medalja u Dugoj Resi na turniru "Sveti Nikola". Na turniru je nastupilo 150 natjecatelja iz devetnaest klubova. Članovi "Prane" izborili su jednu zlatnu, jednu srebrnu i tri brončane medalje. Karlo Maletić bio je prvi u kategoriji mlađih kadeta iznad 51 kg, a mlađi kadet Josip Šeketa drugi do 24 kg. Brončane medalje osvojili su mlađi kadet Sven Anić do 30 kg, te kadeti Mario Mutak i Nevio Sviličić do 37 kg. Mlađi kadet Mauro Bauer nastupio je u kategoriji do 33 kg, ali je lakše ozlijedio nogu, te je borba prekinuta.

Članovi Gimnastičkog kluba "Sokol" u Novom Sadu

Članovi Gimnastičkog kluba "Sokol" sudjelovali su na vrlo jakom međunarodnom turniru "Memorijal Laza Krstić i Marica Dželatović" u Novom Sadu. Na turniru su sudjelovali natjecatelji iz Hrvatske, Bugarske, Slovenije, Danske, Rumunjske, Makedonije, Češke, Italije, Švedske, Južne Afrike, Libije i drugih zemalja. U ženskoj sportskoj gimnastici nastupile su 92 gimnastičarke, koje su bile podijeljene u četiri dobne kategorije. U kategoriji III nastupila je Korina Belokleić, te osvojila deveto mjesto u višeboju. U finalu na preskoku Korina je sjajnom izvedbom osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. U kategoriji IV nastupile su Petra Furač i Lara Belokleić. Petra Furač osvojila je odlično četvrto mjesto u višeboju plasiravši se pritom u finale na sve četiri sprave. Lara Belokleić bila je u višeboju deseta. U finalu na spravama Petra Furač izborila je četvrto mjesto na gredi, osmo na parteru, šesto na ručama i peto na preskoku. U muškoj sportskoj gimnastici nastupilo je 86 gimnastičara, koji su bili podijeljeni u pet dobnih skupina. U najmlađoj kategoriji nastupili su Karlovčani Josip Cvitešić i David Fajt. Josipu i Davidu bio je to prvi nastup na međunarodnoj sceni. David Fajt osvojio je u višeboju sedamnaesto mjesto, Josip Cvitešić bio je osamnaesti. U kategoriji IV Lovro Čorak osvojio je sjajno osmo mjesto u višeboju, te se plasirao u finale na parteru, karikama, ručama i preči. Čorak je u finalu po spravama izborio četvrto mjesto na preči, peto na parteru i ručama, te šesto mjesto na karikama. Osim gimnastičara iz Karlovca, Hrvatsku su predstavljali gimnastički klubovi "Ogulinski sokol", "Rijeka", "Vita" iz Rijeke, "Marjan" iz Splita, "Samobor", "Vindija" iz Varaždina i "Hrvatski sokol" iz Vinkovaca. Uz karlovačke gimnastičare na turniru su bili treneri Ratko Vuković i Marijan Šančić, sutkinja Tijana Tkalčec i sudac Jurica Suhin.