Proglašenje najuspješnijih sportaša, sportašica, sportskih djelatnika i ekipa za 2019. godinu

            Na osnovu Statuta Karlovačke športske zajednice te odluke Skupštine o kategorizaciji sportova i sportskih klubova na području grada Karlovca te Pravilnika o priznanjima i nagradama Karlovačke športske zajednice, Upravni odbor Karlovačke športske zajednice pokreće proceduru za 57. izbor najuspješnijih sportaša, sportašica, ekipa i sportskih djelatnika za 2019. godinu.

Proglašenje najuspješnijih sportaša, sportašica, sportskih djelatnika i ekipa za 2019. godinu održat će se 24. siječnja 2019. godine u GK Zorin dom.

            Osim najuspješnijih sportašica, sportaša, ekipa te perspektivnih sportaša – mlade nade, dodijeliti ćemo i nagrade zaslužnim sportskim djelatnicima te nagradu sportskom djelatniku za dugogodišnji rad u sportu i  uspješnom sportašu/sportašici veteranu. Molimo vas da nam najkasnije do 18.12.2019. godine do 14,00 sati dostavite nominacije za ove  nagrade na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

            Ujedno vas molimo da nominacije za Dugogodišnji rad u sportu (životno djelo) sportskim djelatnicima budu potkrijepljene pismenim obrazloženjem (životopisom) u elektronskom obliku kako bi Povjerenstvo za sportske nagrade utvrdilo prijedlog za nagrade temeljem dostavljenih obrazloženja.

            Kako bi smo Vam olakšali posao, a ujedno unificirali sve prijedloge, u prilogu ovog dopisa nalazi se  obrazac za nominaciju na kojem istaknite eventualne nominacije Vašeg kluba.  Napominjemo da je jedna nominacija sasvim dovoljna, odnosno da broj nominacija za pojedinu osobu ne znači ništa kod konačnog odlučivanja.

 

            Klubovi koji su tijekom 2019. godine obilježili 10 i više godina djelovanja kluba (u razmaku od 10 godina) informaciju dostavljaju u Karlovačku športsku zajednicu, Rakovac 1, radi dodjele priznanja.

Za sva  možebitna pitanja ili konzultacije oko ispunjavanja obrazaca možete se obratiti  na Karlovačku športsku zajednicu, telefon 612-756 ili direktno na mobitel glavnog tajnika 0994085717.

Obrasci_za_nominaciju.docx